Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Op zoek naar betrouwbare informatie over Mersing en de boot naar Tioman? Zowel online als offline is Mersing Harbour Centre het informatieportaal voor alle Mersing info en de boot naar Tioman
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Jom Mersing!Home > Mersing Harbour Centre

Zin in een Tarzan en Jane avontuur? Beleef een jungle adventure in een van de oudste oerwouden ter wereld, in Endau Rompin National Park, net buiten Mersing. Of kijk je ogen uit op diverse exotische paradijseilanden tijdens een island-hopping excursie. Of vang wellicht de grootste vis van je leven. Ter land of ter zee, het worden hoe dan ook onvergetelijke dagen. En het boeken van elke belevenis kan nu eenvoudig online, hier, op Mersingharbourcentre.com.,

Er is niemand die Mersing, de omliggende bezienswaardigheden en de diverse vakantieeilandjes in de buurt, beter kent dan wij. En onze kennis hebben we samengebracht in deze complete A tot Z almanac van alle attracties en alle organisaties actief in de toerismebranche in en rondom Mersing en Tioman.

Daarnaast treft u in deze pagina's ook alle momenteel geldende aanbiedingen, kortingen en vakantiearrangementen van participerende partijen. Met andere woorden, u bent met deze informatie volledig op de hoogte van de aantrekkelijke zomer promo's in de buurt van Tioman, Mersing e.o.

Taxi & bus to Mersing

Taxi & bus to Mersing

Afgaand op puur de aantallen neemt het gros van de reizigers de bus naar Mersing. Reizen met de bus is per slot van rekening niet alleen best eenvoudig maar bovendien ook voordelig. Heeft u daarentegen een wat ruimer budget en behoefte aan wat meer privacy en comfort, dan gaat er niets boven de taxi, temeer de taxi in Maleisië, zeker in vergelijking met het westen, erg goedkoop is.

Eet smakelijk

Mersing Harbour Centre is zoveel meer dan slechts een reeks informatie- en reserveringsbalies. Het nieuwe complex biedt tevens een aantal kiosks en zogeheten toko's, kleine winkeltjes met doorgaans een assortiment nuttige, interressante en leuke artikelen in de verkoop.

Van Tioman souvenirs en traditionele Maleise snacks t/m anti-muggenzalf, zonnebrandolie, vlesjes water en frisdrank en zelfs strandkleding. Handig voor wanneer je nog even snel wat wil shoppen. Mersing Harbour Centre heeft van alles wat.

Daarnaast heeft het Mersing Harbour Centre gebouw ook een uitgebreide ruimte voor de innerlijke mens, met een ruim assortiment aan heerlijk eten en drinken. Zowel lokale gerechten als nasi goreng en nasi lemak zijn verkrijgbaar, alsook de bekende westerse schotels, waaronder hamburgers, belegde broodjes en frites. En het mooiste van alles? Het is allemaal vriendelijk geprijsd. Dat eet smakelijk!

Jom Mersing!

Hup Mersing!

Met de officiële opening door de Sultan van Johor enige tijd tijd geleden, kan gerust gesteld worden dat Mersing Harbour Centre helemaal klaar is voor de toekomst. Dit geldt niet alleen voor het besluit van de Mersingse overhead om van Mersing een toeristenbestemming van internationale allure te maken, maar ook voor de intentie om van Mersing de officiële springplank te maken naar de diverse paradijselijke eilandjes rondom Mersing die deel uit maken van het Sultan Iskandar Marine Park conservatie initiatief.

De betreffende bountyeilandjes, waaronder Pulau Tioman, Rawa, Pemanggil, Besar, Tengah, Sibu enz worden niet voor niets paradepaardjes beschouwd van Maleisië.

Maar ook het enorme potentieel van het net buiten Mersing gelegen imponerende Endau Rompin National Park, een oeroude jungle waarvoor toeristen excursies kunnen boeken, zal ongetwijfeld positief uitpakken voor Mersing.

Dit geldt overigens ook voor het onlangs opgestarte "Rainforest to Reef" project, en daarnaast tevens voor de infrastructuur van het gehele Mersinggebied. Kortgezegd, m.n. op sociaal-economisch vlak verwacht men veel positieve ontwikkelingen binnen en rondom Mersing.

Al met al is het duidelijk dat Mersing Harbour Centre, en de diverse andere toeristische initiatieven die hieruit zijn voortgekomen, ruimschoots hun vruchten af zullen werpen, niet alleen voor de lokale bevolking maar ook voor het groeiende aantallen bezoekers van Mersing e.o.

Springplank naar Tioman

Springplank naar Tioman

Mersing staat al sinds jaar en dag bekend als de springplank naar het vakantieeilandje Tioman. De diverse ticketbalie's voor de ferry naar Tioman in Mersing Harbour Centre zijn in dit licht een logische ontwikkeling. Echter, gezien o.a. de dynamische vertrektijden van de Tioman ferry als gevolg van de ondiepe rivierdelta, wordt vooraf boeken van tickets aangeraden. De balie's komen evenzogoed van pas als ophaalpunt van de geboekte tickets.

Eén van de nuttigste aanwinsten van Mersing Harbour Centre is de Informatiebalie voor toeristen. Alle mogelijke vragen komen hier aan bod en worden altijd graag van antwoord voorzien. Heeft u overigens nu alvast een vraag, dan kunt u ons deze emailen of Whatsappen op +60 1978 42977.

Volop faciliteiten

Mersing Harbour Centre biedt wifi, dus email checken of even Whatsappen met vrienden of familie is geen probleem binnen het complex. Maar heeft u liever een lokale SIM, dan is het goed te weten dat deze ook verkrijgbaar zijn.

Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid rond Mersing Harbour Centre en kun je er terecht als je een privézaal zoekt voor wanneer u met een groot gezelschap reist. Bovendien is er een gebedsruimte, een outdoor speeltuin voor de kids en een wc met was- en douchegelegenheid. Als klap op de vuurpijl is er ook een mini-spa waar je heerlijk even tot jezelf kunt komen, zowel geestelijk als lichamelijk, onder het genot van bijvoorbeeld een ontspannende reflexologiemassage.

Kortom, Mersing Harbour Centre is een optimaal uitgerust toerismeportaal, ideaal voor iedereen, ongeacht of je nu op zoek bent naar informatie of even een paar uurtjes in comfort wil doorbrengen voordat je je reis voortzet.

Vraag / Verzoek

Heeft u nog een vraag of verzoek over Mersing Harbour Centre? Verstuur hem hier... Hup Mersing!

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!