Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Als u liever met wat gemak en comfort naar Mersing wil, dan kunt u uit de lijst met beschikbare taxibedrijven op deze pagina voordelig een taxi naar keuze uitzoeken
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Taxi naar MersingHome > Mersing > Taxi naar Mersing

Taxi naar Mersing

Taxi naar Mersing

Als u het budget ervoor heeft en u gaat liever met het gemak en comfort van de taxi naar Mersing, dan is het nuttig om te weten dat er een aantal taxiopties zijn. Taxi's in Maleisië zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, vanaf gewone personenauto's tot MPV's en zelfs minibusjes en desgewenst reguliere bussen.

Vooral die laatste twee vervoersmiddelen zijn in trek bij de wat grotere groepen reizigers, zoals bijvoorbeeld wanneer het gezelschap uit een aantal families bestaat, of een schoolklas, maar ook wanneer het bijvoorbeeld een duikclub betreft. Het is immers per man voordeliger om per bus(je) te reizen dan in diverse taxi's.

Desalniettemin, de kosten per afgelegde kilometer liggen uiteraard wat hoger in geval van de taxi dan wanneer je de bus neemt. Maar het feit dat je met een taxi veel meer comfort krijgt, alsmede gemak, is voor sommige reizigers van doorslaggevende aard. (Taxitarieven liggen in Maleisië wel een fors stuk lager dan in Nederland).

E.e.a. is vooral van toepassing als je beseft dat je met de taxi ook zelf je vertrektijden kunt bepalen, en zelfs een lunch of sanitaire of tussenstop in kunt lassen wanneer je wil. Het is aannemelijk dat je met al deze extra opties tot je beschikking wat meer ontspannen op Mersing Harbour Centre aankomt.

The van to and from Mersing went perfectly. Given the number of people that we met on the island that were having issues with transport, it was great to have everything sorted with a reliable company. The drivers were professional, punctual and the vans were great. I'd happily travel again with you and will be recommending you to anyone wishing to travel to Mersing.
-- Matt --

Hieronder tref je een vijftal touringcar/bus en taxibedrijven waar u een kandidaat uit kunt selecteren. Weet u niet zeker hoe te kiezen, dan kunt u ons hier een mailtje sturen. We doen u graag een paar suggesties toekomen van de bekendere aanbieders.

- Transport Tioman
- Taxi to JB
- Johor Transport
- Taxi Singapore
- Bus Charters Singapore (Klik hier voor reguliere buskaartjes)

N.B. Rijdt u liever zelf, dan kunt u hier terecht voor een geschikte en voordelige huurauto.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de taxi of over het reserveren van een privébus naar Mersing? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!