Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Spa-vakantie naar Pulau Tioman in 2024? Gebruik de details op deze pagina om het wellness etablissement te kiezen dat al uw favoriete spabehandelingen heeft
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Tioman Thermen & WellnessHome > Tioman > Tioman Thermen & Wellness

Tioman Spa

Tioman Thermen & Wellness

Als je niet kunt wachten om lichaam en geest te verwennen wanneer je in je zonovergoten paradijsje aankomt, dan zul je Pulau Tioman zeker waarderen als je retraiteilandje. De exquise rust van Tioman is ideaal om heerlijk te genieten van het ontspannen tropische sfeertje hier. Door de unieke omgeving kom je vanaf de eerste dag volledig tot rust.

Niemand weet echt wat het is in Tioman is waardoor gasten op het eiland vrijwel onmiddellijk na aankomst in een staat van heerlijke ontspanning verkeren. Het kan iets te maken hebben met de manier waarop de lucht boven Tioman gedeeltelijk afkomstig is van de nabijgelegen oceaan en gedeeltelijk door de weelderige en glooiende, met jungle bedekte heuvels. Deze jungle vormt overigens nog steeds verreweg het grootste deel van het eiland, waardoor je hier a.h.w. wordt ondergedompeld in de rustgevende sfeer van Tiomans natuurlijke harmonie.

Wat de daadwerkelijke reden ook moge zijn, één ding is zeker: als je naar Tioman komt om de drukte van het stadsleven achter je te laten, dan ben je hier aan het juiste adres. Zo biedt het eilandje namelijk ook een half dozijn eersteklas spa- en wellnesscentra.

Als je niet echt bekend bent met Tioman, niet helemaal zeker bent van de kwaliteit van de diverse thermen op het eiland, en je liever eerst wat onderzoek doet voordat je overgaat tot boeken, neem dan bijvoorbeeld contact op met Tioman Spa voor wat tips.

Of laat ons uw eventuele vragen weten. Ook wij doen desgewenst graag enkele suggesties.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over Tioman's spa and wellness centra? Verstuur hem hier...

  m   vBook your hotel or resort room online now - Save up to 50%!