Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Tripadvisor
Tijd in Mersing:

Ferry TicketsHome > Ferry > Ferry Tickets


Ferry Tickets

Ferry Tickets

Bootkaartjes voor de ferry naar Tioman zijn verkrijgbaar online, en wel hier, hier, hier, hier, hier of hier verkrijgbaar, alsmede aan het loket in Mersing Harbour Centre.

Wel is het belangrijk te beseffen dat de ferry vanzelfsprekend al volgeboekt kan zijn op het moment dat u in het Mersing Harbour Centre complex arriveert. Omdat het vertrekschema en -frekwentie van de boot niet altijd vast staat, als gevolg van de lage waterstand in de wateren rondom Mersing, adviseren we dan ook om ferrykaartjes ruim vantevoren aan te schaffen, bij voorkeur online.

Tioman Ferry's service and follow-up is prompt and assuring. Apart from ferry tickets, their website also offers bus and hotel booking options. Their informative emails are to-the-point and contain all relevant information a visitor would need to plan his/her trip.
-- Andy --

De ferry naar Tioman vooraf boeken is vooral van belang wanneer uw hotel in Tioman al gereserveerd is, omdat het met regelmaat voor komt dat last-minute Tiomangangers niet meer mee kunnen op de laatste (volle) ferry en dus pas de dag erop naar Tioman kunnen afreizen. Mits deze ferry ook niet is volgeboekt uiteraard.

De ferry naar Tioman heeft slechts een beperkt aantal zitplaatsen en er zijn geen staanplaatsen op de ferry, als gevolg van wetgeving in Malaysia die stelt dat het aantal drijfvesten gelijk moet zijn aan het maximaal aantal zitplaatsen in het vaartuig.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over ferrykaartjes naar Tioman? Verstuur hem hier...

  m   vBook your hotel or resort room online now - Save up to 50%!