Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Mersing Harbour Centre biedt een ruim scala aan heerlijke maaltijden, snacks en drankjes. Voor zowel lokale "makan" als lekker westers eten kun je hier terecht
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Eten & DrinkenHome > Mersing Harbour Centre > Horeca

Eten & Drinken in Mersing Harbour Centre

Eten & Drinken

Ben je wat vroeg aangekomen in Mersing en vertrekt je ferry pas later op de dag? Dan is dit een uitstekende gelegenheid om wat van de heerlijke gerechten te proberen die in Mersing Harbour Centre verkrijgbaar zijn.

De diverse ettentjes hier bieden zowel lokaal eten als westerse maaltijden, dus er is keuze genoeg. En alles wordt vers bereid en is bovendien nog netjes geprijsd ook. Wat wil je nog meer? Een drankje, heet of koud? Ook die zijn hier in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Heb je trek in wat kip, bereid door niemand minder dan Kolonel Sanders zelf? KFC is nu verkrijgbaar in Mersing Harbour Centre!

Eet smakelijk!

Overigens, handig om te weten: De Mersing Harbour Centre ruimte waar de eetkraampjes zich bevinden is de officiële Trefpunt in Mersing. Kortom, zoek je een handige locatie om elkaar te ontmoeten wanneer je apart naar Mersing bent afgereisd, dan is dit de plek bij uitstek.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de Horeca in Mersing Harbour Centre? Verstuur hem hier...

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!