Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Ben je een vervent duiker? Dan is Mersing een knooppunt die het bezoeken meer dan waard is, gezien de diverse toplocaties, als het gaat om het duiken, niet ver verwijderd vanaf dit pittoreske stadje in Johor
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Scuba CentraHome > Tioman > Scuba Centres

Scuba Centra

Scuba Centra

Voor duikers behoeven de diverse eilandjes in de zee rondom Mersing nauwelijks verdere toelichting. Eilandjes als Dayang, Aur en natuurlijk Tioman, staan niet voor niets bekend om de duikkwaliteit ervan. Duiken in deze kraakheldere zee is zonder meer van wereldniveau. Sterker, het duiken hier is absoluut de moeite waard, zeker wanneer je beseft dat duiken in deze contreien technisch gezien, d.w.z. als het gaat om de stroming, temperatuur of het weer, zelden tot nooit voor problemen zorgt.

Daarnaast staat de onderwateromgeving hier bekend om de hoge biodiversiteit. Zowel het dierenrijk als het plantenrijk in de zee bevinden zich doorgaans in uitstekende staat, afgezien van het feit dat wat je hier duikend aantreft bovendien ook zeer fraai en kleurrijk is om te zien.

I had a great experience. Everything went smoothly and as planned. My PADI trip couldn't have been more perfect.
-- Aloysious Chow --

Interesse om hier te gaan duiken? Of wellicht wil je een duikcursus volgen? In Tioman zijn duikcursussen van diverse niveaus beschikbaar, vanaf Open Water tot een scala aan technische duikvaardigheden.

Heeft u een vraag over het duiken in de omgeving? Laat het ons weten. Of "duik" meteen in het diepe door op één van de duikclub links te klikken hieronder. De clubs zijn terug te vinden in Tioman, de provincies Pahang en Johor, alsmede in Singapore en bieden allen duikexpedities rondom Tioman. Cursussen kunnen in bepaalde gevallen ook deels buiten Tioman worden gedaan. Zelfs online studie is mogelijk.

Heeft u graag dat wij een aanbeveling doen voor een solide duikvereniging, dan kunt u dat hier laten weten.

Abect Aqua
Amigo Dive
Azmi Dive
Barat Dive Centre
Bayu Dive
Berjaya Tioman Dive Center
Blue Bubbles Scuba
Blue Heaven Divers
Dive Asia
Tioman Dive Buddy
Dive Tioman / B&J Diving Centre
Eco Divers
Elite Dive
Island Message
Malaysia Dive Team
Malaysia Scuba Diving
Marine Monkees
Minang Cove Dive Center
Moby Tec
NDL
Ray's Dive Adventure
Scuba Ace
Scuba Do
Scuba Naut
Simply Scuba
Sorte Met Stella
Tioman Dive Centre
Tioman Reef Divers
Tioman Scuba

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over duiken rondom de diverse paradijseilandjes buiten Mersing? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!