Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Dus je zou het leuk vinden om bij Tioman te duiken, maar je bent op je hoede om een plaats te boeken, omdat je niet weet welk duikbedrijf betrouwbaar is? Laat het ons weten; we doen een aanbeveling van een paar geschikte kandidaten waaruit u kunt kiezen
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Duiken Rondom TiomanHome > Duiken Rondom Tioman

Duiken Rondom Tioman

Duiken Rondom Tioman

Met zoveel natuurlijke rijkdom in de turquoise wateren van Tioman Island, bijvoorbeeld in de vorm van de talloze veelkleurige koraaltuinen en ware schatten van het zeeleven, zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat duiken hier een van de belangrijkste recreatieve activiteiten is.

Om aan de vraag te voldoen, zijn er in de loop der jaren nogal wat scubadive-outfits op het eiland verschenen. Tegenwoordig heeft elk van de 6 bekende kampongs van Tioman minstens een handvol scubadive-bedrijven. Dan zijn er die op het vasteland van Maleisië en in Singapore. Al deze clubs bieden duiken aan in Tioman.

Nu al deze bedrijven strijden om klanten, is de uitdaging voor scubadivers om een club te vinden die consequent hoogwaardige service en betrouwbaarheid biedt. Dit is geen sinecure, vooral gezien het feit dat vrijwel alle duikers van Tioman typisch uit het buitenland komen.

Tripadvisor kan natuurlijk nuttig zijn, maar het kan de zaken ook onoverzichtelijker maken, aangezien beoordelingen en goedbedoeld advies soms nogal tegenstrijdig kunnen zijn.

Als je een van deze overzeese duikers bent en je weet niet zeker welke van de duikscholen die je online hebt gevonden goed en gevestigd genoeg zijn om te boeken en mee te duiken, laat het ons dan weten. We geven je graag wat tips en / of bieden een aantal geschikte suggesties voor duikbedrijven.

    m   v: 
 
  Vanaf:
  Tot:
 
 
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!