Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wil je op jungle-avontuur gaan, maar weet je niet zeker welke van de bedrijven die dit aanbieden betrouwbaar genoeg zijn om te boeken? Laat het ons weten; we doen u graag enkele geschikte en betrouwbare aanbevelingen toekomen
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Jungle ExcursieHome > Jungle Excursie

Jungle Excursie

Jungle Excursie

Dus je hebt altijd al die jungle droom gehad. Je hebt je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om, als een heuse Tarzan of Jane, door een smaragdgroen dichtbegroeid regenwoud te trekken. Als je altijd hebt willen weten hoe het voelt om je in een echte tropische jungle staande te houden, dan is nu je kans om het in den lijve te ervaren.

Maar nu je besloten hebt om ervoor te gaan en je op het punt staat een jungle-excursie te boeken in het Endau Rompin National Park, heb je nog wel even een los endje. Want de eerste uitdaging is dat je niet echt bekend bent met de diverse natuurgidsbedrijven die deze jungle-adventure service aanbieden. Uiteraard wil je echter wel dat de excursie vlekkeloos verloopt. Kortom, hoe kom je erachter welke jungle-trekking aanbieders betrouwbaar zijn?

Welnu, als je wel een paar tips of suggesties zou kunnen gebruiken, een paar aanbevelingen zelfs, laat het ons dan weten door onderstaand formuliertje te sturen. Onze suggesties maken het selectieproces ongetwijfeld wat makkelijker. De rest van je jungle-expeditie uitdaging is helemaal aan jou :)

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!