Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Voor een reis op rolletjes naar Mersing, ongeacht of u vanuit Singapore vertrekt, Kuala Lumpur of vanuit elders, volg de routebeschrijving op deze pagina
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Transport naar MersingHome > Transport

Transport naar Mersing

Transport naar Mersing

Omdat Tioman een eiland is zal iedereen ofwel het vliegtuig, dan wel de ferry moeten pakken om er te komen. In geval van de ferry, is de havenstad Mersing de eerste bestemming. Mersing, in de Maleise deelstaat Johor gelegen, is waar de haven zich bevindt, vanwaar de ferry vertrekt naar Tioman.

Omdat Mersing al decennia de springplank vormt voor de ferry naar Tioman is dit ook de plaats waar de ferrymaatschappij is gevestigd. De ferrymaatschappij die op Tioman vaart is Bluewater Express. Verreweg de meeste Tiomangangers vertrekken vanuit Mersing naar Tioman.

Overigens, Mersing is tevens de gevestigde havenstad voor de overige vakantieeilandjes langs de kust van Johor, waaronder Rawa, Besar and Tinggi.

Je kunt met drie soorten openbaar vervoer in Mersing komen:
1. Bus
2. Taxi
3. Trein

Zoals u kunt zien als u op de betreffende linkjes klikt, heeft ieder soort van O.V. een aantal voor- en nadelen.

Gaat u naar Mersing met eigen vervoer, dan vindt u hier een handige routebeschrijving. Van plan een auto te huren? Dan kunt u hier terecht.

Heeft u nog wat vragen? Gebruik onderstaand formulier. We beantwoorden onze email zo snel mogelijk.

Tenslotte, bent u op zoek naar ferrykaartjes, dan treft u deze hier.

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!