Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Of u nu op zoek bent naar winkels, een spa, uw telefoon bent kwijtgeraakt of u wilt bidden in een surau, Mersing Harbour Centre biedt tal van faciliteiten en voorzieningen
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Mersing Harbour Centre VoorzieningenHome > Mersing Harbour Centre > Voorzieningen

Mersing Harbour Centre Voorzieningen

Mersing Harbour Centre Voorzieningen

Mersing Harbour Centre biedt een schat aan faciliteiten en voorzieningen. Zo is er is een cafetaria ruimte voor heerlijk eten en drinken en een uitgebreide toilet / wasruimte sectie. Zin in een verfrissende douche? Er zijn een paar volwaardige douchecabines beschikbaar voor minder dan 5 Ringgit per persoon. (Hou er rekening mee dat voor het gebruik van het toilet een zeer redelijke prijs van 70 sen wordt gerekend. Afronden naar boven is toegestaan :)

Als je je strakke spieren wat wilt verwennen na de busreis naar Mersing, is het goed om te weten dat je van een rustgevende massage of reflexologie-sessie kunt genieten bij Mersing Harbour Centre.

Winkeltjes en Boetiekjes

Het complex biedt ook een aantal winkels en boetieks die een grote verscheidenheid aan koopwaar en snacks te koop hebben en dat voor zeer betaalbare prijzen. Maar er zijn ook een paar goed uitgeruste levensmiddelenwinkeltjes; perfect voor wat last-minute boodschappen, bijvoorbeeld zonnebrandcrème, muggenspray, een flesje water etc.

Gebedsruimte

Voor hen die willen bidden, is het fijn te weten dat het Mersing Harbour Centre een gebedsruimte heeft. En voor bedrijven die op zoek zijn naar een volwaardige vergaderruimte, is er ook een conferentie- / exporuimte beschikbaar. Om de kleintjes bezig te houden, terwijl je op je veerboot of bus wacht, is er een geweldige speeltuin buiten het Mersing Harbour Centre-gebouw, net naast de cafetariavleugel.

Gevonden Voorwerpen

Op vakantie gaan is geweldig en de reis naar je bestemming an sich is vaak de halve pret. Maar soms is je schema zo krap dat je je laptop vergeet mee te nemen na een maalttijd. Of je laat je gsm op de wastafel liggen. Mocht je je rugtas, e.o.a. apparaat of een ander waardevol bezit hebt achtergelaten, ga dan naar Gevonden Voorwerpen en laat het ons weten. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we alle verloren voorwerpen terugvinden, maar we doen sowieso ons best.

Trefpunt

Meestal is Mersing Harbour Centre de afzetlocatie voor alle inkomende bussen en taxi's. En de cafetaria van Mersing Harbor Centre staat inmiddels te boek als de Rendez-vous plek bij uitstek in Mersing. Dus als je een taxi pakt vanuit Singapore, Kuala Lumpur, Kuantan, Malakka, of van elders, vertel uw chauffeur dan dat je naar Mersing Harbour Centre wil. Iedereen weet dan precies waar je naartoe moet, no worries.

Parkeren

Rij je met een huurauto of met je eigen auto naar het Mersing Harbour Centre? Kijk dan hier voor diverse parkeermogelijkheden.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de voorzieningen van Mersing Harbour Centre? Verstuur hem hier...

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!