Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?
Tijd in Mersing:

Mersing Harbour Centre VoorzieningenHome > Mersing Harbour Centre > Voorzieningen


Mersing Harbour Centre Voorzieningen

Mersing Harbour Centre Voorzieningen

Mersing Harbour Center biedt een schat aan faciliteiten en voorzieningen. Zo is er is een cafetaria ruimte voor heerlijk eten en drinken en een uitgebreide toilet / wasruimte sectie. Zin in een verfrissende douche? Er zijn een paar volwaardige douchecabines beschikbaar voor minder dan 5 Ringgit per persoon. (Hou er rekening mee dat voor het gebruik van het toilet een zeer redelijke prijs van 70 sen wordt gerekend. Afronden naar boven is toegestaan :)

Als je je strakke spieren wat wilt verwennen na de busreis naar Mersing, is het goed om te weten dat je van een rustgevende massage of reflexologie-sessie kunt genieten bij Mersing Harbour Center.

Winkeltjes en Boetiekjes

Het complex biedt ook een aantal winkels en boetieks die een grote verscheidenheid aan koopwaar en snacks te koop hebben en dat voor zeer betaalbare prijzen. Maar er zijn ook een paar goed uitgeruste levensmiddelenwinkeltjes; perfect voor wat last-minute boodschappen, bijvoorbeeld zonnebrandcrème, muggenspray, een flesje water etc.

Gebedsruimte

Voor hen die willen bidden, is het fijn te weten dat het Mersing Harbour Center een gebedsruimte heeft. En voor bedrijven die op zoek zijn naar een volwaardige vergaderruimte, is er ook een conferentie- / exporuimte beschikbaar. Om de kleintjes bezig te houden, terwijl je op je veerboot of bus wacht, is er een geweldige speeltuin buiten het Mersing Harbour Center-gebouw, net naast de cafetariavleugel.

Gevonden Voorwerpen

Op vakantie gaan is geweldig en de reis naar je bestemming an sich is vaak de halve pret. Maar soms is je schema zo krap dat je je laptop vergeet mee te nemen na een maalttijd. Of je laat je gsm op de wastafel liggen. Mocht je je rugtas, e.o.a. apparaat of een ander waardevol bezit hebt achtergelaten, ga dan naar Gevonden Voorwerpen en laat het ons weten. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we alle verloren voorwerpen terugvinden, maar we doen sowieso ons best.

Trefpunt

Meestal is Mersing Harbour Centre de afzetlocatie voor alle inkomende bussen en taxi's. En de cafetaria van Mersing Harbor Centre staat inmiddels te boek als de Rendez-vous plek bij uitstek in Mersing. Dus als je een taxi pakt vanuit Singapore, Kuala Lumpur, Kuantan, Malakka, of van elders, vertel uw chauffeur dan dat je naar Mersing Harbour Center wil. Iedereen weet dan precies waar je naartoe moet, no worries.

Parkeren

Rij je met een huurauto of met je eigen auto naar het Mersing Harbour Center? Kijk dan hier voor diverse parkeermogelijkheden.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de voorzieningen van Mersing Harbour Centre? Verstuur hem hier...

  m   v


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!