Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wilt u gaan vissen in de buurt van Tioman, maar weet u niet zeker welke van de visserscharterbedrijven u veilig kunt boeken? Laat het ons weten; we kunnen een paar geschikte suggesties doen
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Ikan
=
Fish

Vissen rondom TiomanHome > Vissen rondom Tioman

Vissen rondom Tioman

Vissen rondom Tioman

Hoewel Tioman officieel de status van Marine Park heeft en als zodanig beschermd is, is kleinschalige recreatievisserij net buiten de directe kust toegestaan. Veel voorkomende vangsten zijn onder meer trevally, tonijn, makreel, maar ook barracuda en zelfs zeilvis. Terwijl het aantal zeilvissen toeneemt in de richting van de wateren rond Rompin, worden zeilvissen nog steeds vrij regelmatig aangetroffen bij Tioman.

Als je een visexcursie rond Tioman wilt maken, maar je je een beetje zorgen maakt over welk vischarter je veilig kunt boeken als je eenmaal op het eiland bent, vraag dan gewoon om wat hulp.

We geven u graag enkele aanbevelingen voor visserijcharters. Op basis van onze ervaring en knowhow, kan dit uw zorgen verlichten bij het selecteren en boeken van het bedrijf van uw keuze.

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!