Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Mersing Harbour Centre Toerismeportaal - Op zoek naar informatie over de ferry naar Tioman of naar de diverse andere toeristenattracties in de buurt van Mersing? Met deze Mersing Harbour Centre website bent u aan het juiste adres
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
Mersing Harbour Centre

Selamat datang, welkom bij MersingHarbourCentre.com.

Het moderne Mersing Harbour Centre complex speelt inmiddels een flinke rol van betekenis voor het toerisme in en rondom de provincies Johor en Pahang. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ferrykaartjes voor het prachteilandje Tioman? Dan bent u met MersingHarbourCentre.com op het juiste adres.

Sterker, MersingHarbourCentre.com is uitgeroeid tot een heuse online toerismeportaal, de ultieme informatiebron voor reizigers en toeristen als het gaat om de diverse nabijgelegen toeristische attracties, de vele recreatieactiviteiten waar Mersing e.o. bekend om staat, maar ook voor alle openbaar vervoer naar en vanaf Mersing. Daarnaast biedt MersingHarbourCentre.com diverse opties voor het reserveren van taxi, bus en uiteraard de boot naar Tioman.

Overigens kun je op deze site ook terecht voor vervoer naar de overige eilandjes, zoals Rawa, Besar en Tinggi.

Openingstijden

De normale openingstijden van Mersing Harbour Centre zijn van 08.00 tot 19.00. Als gevolg van het getij kan de vertrektijd van de veerboot echter vroeger dan de openingstijd uitpakken. In dergelijke gevallen wordt de openingstijd van Mersing Harbour Centre aldus aangepast. Op deze manier zijn de ticketbalies voor de veerboot toch beschikbaar.

M.a.w. valt de vertrektijd van de veerboot vóór de reguliere openingstijd, dan wordt Mersing Harbour Centre doorgaans een uur voor de bewuste vertrektijd geopend. Bijvoorbeeld, als de veerboot om 07.00 vertrekt, dan gaat Mersing Harbour Centre om 06.00 uur open. In dat geval gaat dus ook de ticketbalie van de veerboot om 06.00 uur open. De geboekte tickets voor de veerboot kunnen dus op tijd worden opgehaald. Valt de vertrektijd van de veerboot na sluitingstijd, dan sluit ook in dat geval Mersing Harbour Centre later.

Hotels & Resorts

Zoekt u een zonovergoten bountyeilandje voor een heerlijke strandvakantie? Dan valt er ongetwijfeld eentje bij u in de smaak uit deze complete lijst van alle hotels, resorts en andere soorten van tijdelijk onderdak in Tioman.

Wellicht bent u voornemens om eerst te overnachten in bijvoorbeeld een bed & breakfast voordat u op de ferry naar Tioman stapt? Dan vindt u hier de volledige en real-time register aan verblijfmogelijheden die Mersing momenteel biedt.

Bent u duikliefhebber en heeft u zin om te gaan duiken rondom Tioman? Dan kunt u uit deze volledige tabel van alle duikaanbieders in Tioman de voor u meest geschikte kiezen. Grandioze duikvakantie gegarandeerd.

Ongeacht waar uw interesse naar uit gaat, jom Mersingharbourcentre.com! voor al het fraais van Malaysia Truly Asia!

Malaysia Truly AsiaBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!