Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?
Tijd in Mersing:
Mersing Harbour Centre

Selamat datang, welkom bij MersingHarbourCentre.com.

[Covid-19melding!]

Het niet zo lang geleden geopende Mersing Harbour Centre complex speelt inmiddels een flinke rol van betekenis voor het toerisme in en rondom Mersing. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ferrykaartjes voor Tioman Island? Dan bent u met MersingHarbourCentre.com op het juiste adres.

Sterker, MersingHarbourCentre.com is uitgeroeid tot een heuse online toerismeportaal, de ultieme informatiebron voor reizigers en toeristen als het gaat om de diverse nabijgelegen toeristische attracties, de vele recreatieactiviteiten waar Mersing e.o. bekend om staat, maar ook voor alle openbaar vervoer naar en vanaf Mersing. Daarnaast biedt MersingHarbourCentre.com diverse opties voor het reserveren van taxi, bus en uiteraard de boot naar Tioman.

Overigens kun je op deze site ook terecht voor vervoer naar de overige eilandjes, zoals Rawa, Besar en Tinggi.

Zoekt u een zonovergoten bountyeilandje voor een heerlijke strandvakantie? Dan valt er ongetwijfeld eentje bij u in de smaak uit deze complete lijst van alle hotels, resorts en andere soorten van tijdelijk onderdak in Tioman.

Wellicht bent u voornemens om eerst te overnachten in bijvoorbeeld een bed & breakfast voordat u op de ferry naar Tioman stapt? Dan vindt u hier de volledige en real-time register aan verblijfmogelijheden die Mersing momenteel biedt.

Bent u duikliefhebber en heeft u zin om te gaan duiken rondom Tioman? Dan kunt u uit deze volledige tabel van alle duikaanbieders in Tioman de voor u meest geschikte kiezen. Grandioze duikvakantie gegarandeerd.

Ongeacht waar uw interesse naar uit gaat, jom Mersingharbourcentre.com! voor al het fraais van Malaysia Truly Asia!

Malaysia Truly Asia


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!