Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wil je van Tioman freediven, maar weet je niet zeker welke freedive-school geschikt is om te boeken? Laat het ons gewoon weten; we kunnen u helpen bij uw selectieproces
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Freediven rondom TiomanHome > Freediven rondom Tioman

Freediven rondom Tioman

Freediven rondom Tioman

Heb je altijd al eens willen proberen om te freediven maar nooit echt de kans gehad? Of misschien is het je nooit gelukt om genoeg moed te verzamelen om het hoofd te bieden aan je onderwaterangst? Nu kun je je angst overwinnen, want er zijn freediving-lessen beschikbaar in Tioman. Dit is uw kans.

Dat gezegd hebbende, zijn veiligheid en betrouwbaarheid uiteraard prioriteit bij freediving, zelfs in wateren die zo kalm zijn als die van Tioman. Het is dus goed om ervoor te zorgen dat het freediving-bedrijf waarmee u uw duiken boekt, de veiligheid serieus neemt.

Als u denkt dat u wat expertise van degenen die het weten, misschien een paar tips of een paar suggesties kunnen gebruiken, stuur dan onderstaand formulier. We helpen u graag verder.

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!