Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Als u de voorkeur heeft voor de taxi naar Mersing i.p.v. de bus, dan treft u hier een aantal taxibedrijven waar u een selectie uit kunt maken
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Taxi naar MersingHome > Transport > Taxi naar Mersing

Taxi naar Mersing

Taxi naar Mersing

Heeft u het budget ervoor en u reist nu eenmaal liever met wat comfort en gemak, dan is de taxi een prima optie. Taxivoertuigen hier zijn er in diverse maten, soorten en budgets, van personenauto's tot MPV en zelfs vans. En het goede nieuws is dat taxi's hier stukken voordeliger zijn per afgelegde kilometer dan in Nederland en de rest van Europa.

Overigens, voor flink wat voordeel, voor als u met een redelijk grote groep reist, zijn er ook minibusjes en zelfs reguliere bussen verkrijgbaar. Dit kan vooral gunstig uitpakken voor duikgezelschappen, schoolreisklassen en uitgebreide families.

Uiteraard zijn de kosten van een taxi wat hoger dan een gewoon buskaartje of een kaartje van een touringcar. Maar eerlijk is eerlijk, niks reist zo ontspannen als je eigen vervoer, temeer je zelf je vertrektijden kunt bepalen en ook zelf uit kunt maken waar je eventueel tussendoor stopt voor een maaltijd, een drankje of een sanitaire pauze.

Daarnaast ben je met zo goed als alle privévervoer verzekerd van een door-to-door rit. D.w.z. je wordt opgehaald precies daar waar je wilt, en je wordt bovendien pal voor de ingang van Mersing Harbour Centre afgezet. Ultiem gemak.

Hieronder treft u een aantal taxiondernemingen en charterbussen die Mersing op hun route hebben. Ontvangt u graag een aanbeveling, dan kunt u ons dat per email laten weten. We doen u graag wat suggesties toekomen.

- Taxi Transport Tioman

NOTE: Bent u voornemens een auto te huren, dan is het goed om te weten dat er voor Mersing e.o. diverse huuropties beschikbaar zijn.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over het nemen van de taxi of het charteren van een bus naar Mersing? Verstuur hem hier...

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!