Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Boek het exotische resort van uw dromen op dit afgelegen eilandje en geniet in geheel besloten kring van deze unieke Robinson Crusoe Safecation
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

SafecationHome > Mersing Harbour Centre > Safecation


Zoekt u een afgelegen en exotisch tropeneilandje van het kaliber Expeditie Robinson om een poosje heerlijk - en veilig - te cocoonen? Alhoewel zeldzaam, zijn ze er nog wel, hier en daar, zulke onbewoonde paradijseilandjes.

En wij kunnen u een dergelijk Bounty eilandje aanbieden.

Dit adembenemende eilandje is niet alleen omringd door een felblauwe sprankelende zee, compleet met koraaltuinen in een kaleidoskoop aan kleuren, maar biedt bovendien een weelderige rijkdom aan dichtbegroeide jungle van het soort dat je eigenlijk alleen maar ziet van natuurseries en Tarzanfilms.

Dit stukje paradijs op aarde, op net een paar uurtjes van Singapore gelegen, is echt nog zo goed als onaangeroerd.

Wilt u meer informatie over deze Covid-vrije enclave, dit zorgeloze vakantieplekje? Dan kunt u met onderstaand formulier een vrijblijvende aanvraag doen.


  m   v
 
  Vanaf:
  Tot:
  Uw vraag, verzoek of opmerking:
 Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!