Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?
Tijd in Mersing:

SafecationHome > Mersing Harbour Centre > Safecation


Safecation: Een vakantie ver weg van drukke plaatsen, meestal naar een zonnige tropische eilandbestemming, waar iedereen, al het hotel personeel en alle eventuele andere gasten, volledig tegen Covid-19 zijn ingeënt.

Zoekt u een afgelegen en exotisch tropeneilandje van het kaliber Expeditie Robinson om een poosje heerlijk - en veilig - te cocoonen? Alhoewel zeldzaam, zijn ze er nog wel, hier en daar, zulke onbewoonde paradijseilandjes.

En wij kunnen u een 'Safecation' op een dergelijk Bounty eilandje aanbieden.

Dit adembenemende eilandje is niet alleen omringd door een felblauwe sprankelende zee, compleet met koraaltuinen in een kaleidoscoop aan kleuren, maar biedt bovendien een weelderige rijkdom aan dichtbegroeide jungle van het soort dat je eigenlijk alleen maar ziet van natuurseries en Tarzanfilms.

Dit stukje paradijs op aarde, op net een paar uurtjes van Singapore gelegen, is echt nog zo goed als onaangeroerd.

Wilt u meer informatie over deze Covid-vrije enclave, dit zorgeloze vakantieplekje? Dan kunt u met onderstaand formulier een vrijblijvende aanvraag doen.


  m   v
 
  Vanaf:
  Tot:
  Uw vraag, verzoek of opmerking:
 


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!