Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Als je klaar bent voor je Tioman-snorkelexcursie, maar je je zorgen maakt over de te boeken snorkeltripaanbieder, laat het ons dan weten; we doen dan een aanbeveling van een aantal gevestigde bedrijven, zodat je hier geen stress over hebt
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Snorkelen Rondom TiomanHome > Snorkelen Rondom Tioman

Snorkelen Rondom Tioman

Snorkelen Rondom Tioman

Een van de meest gewilde activiteiten in Tioman, om voor de hand liggende redenen, is snorkelen. Er zijn tenslotte niet veel plekken in de wereld zo schitterend onder de waterlijn als de fraaie koraaltuinen in Tioman.

Als gevolg van deze schat aan natuurlijke flora en fauna is er inmiddels een keur aan bedrijven die snorkeltrips aanbieden. En juist dit bomen door de bos effect maakt het selectie- en boekingsproces wat uitdagend. De meeste snorkelliefhebbers komen bovendien van ver en niet elk bedrijf is per definitie voor iedereen de juiste keuze.

Natuurlijk zijn er de Tripadvisorpagina's met de nodige tips. Of de diverse andere online reisforums. Maar vaak, na het browsen op deze secties, ben je juist meer in de war dan voorheen. Dikwijls worden er namelijk op dergelijke pagina's zo op het oog tegenstrijdige meningen gepost.

Echter, er is ook echt bruikbare hulp beschikbaar. Als je een van de vele snorkel fans bent die graag een snorkelexcursie rondom Tioman wil maken en je el wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van je snorkelbedrijf, laat het ons weten. We doen graag een paar suggesties. Sama-sama :)

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!