Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?
Tijd in Mersing:

Snorkelen rondom TiomanHome > Snorkelen rondom Tioman


Snorkelen rondom Tioman

Snorkelen rondom Tioman

Een van de meest gewilde activiteiten in Tioman, om voor de hand liggende redenen, is snorkelen. Er zijn tenslotte niet veel plekken in de wereld zo schitterend onder de waterlijn als de fraaie koraaltuinen in Tioman.

Als gevolg van deze schat aan natuurlijke flora en fauna is er inmiddels een keur aan bedrijven die snorkeltrips aanbieden. En juist dit bomen door de bos effect maakt het selectie- en boekingsproces wat uitdagend. De meeste snorkelliefhebbers komen bovendien van ver en niet elk bedrijf is per definitie voor iedereen de juiste keuze.

Natuurlijk zijn er de Tripadvisorpagina's met de nodige tips. Of de diverse andere online reisforums. Maar vaak, na het browsen op deze secties, ben je juist meer in de war dan voorheen. Dikwijls worden er namelijk op dergelijke pagina's zo op het oog tegenstrijdige meningen gepost.

Echter, er is ook echt bruikbare hulp beschikbaar. Als je een van de vele snorkel fans bent die graag een snorkelexcursie rondom Tioman wil maken en je el wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van je snorkelbedrijf, laat het ons weten. We doen graag een paar suggesties. Sama-sama :)

  m   v


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!