Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Kom weer helemaal in balans, zowel in lichaam als in geest, bij een Spa en Wellness retreat in het tropische en Tioman. Dit exotische eiland bietdt een aantal boutique thermen centra van wereldklasse
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Tioman Spa & ThermenHome > Tioman > Tioman Spa & Thermen

Tioman Spa & Thermen

Tioman Spa & Thermen

Als u van plan was tijdens uw welverdiende strandvakantie ook van een heerlijk Spa behandeling te genieten, dan bent u met Pulau Tioman op het juiste adres.

Tioman biedt, verspreid over het eiland, een aantal Spa en Wellness boutiques van topkwaliteit, die bovendien nu allemaal online te boeken zijn. Selecteer een ontspannende lichaamsmassage of een compleet Spa arrangement; het reserveren van uw sessie is heel eenvoudig, want het kan geheel online. Het ultieme genieten van body en mind in een onvergetelijke en tropische setting zijn slechts een paar toetsenbordslagen verwijderd.

Ontvangt u graag een aantal tips of suggsties over de betere Spa en Wellness centra in Tioman? Met behulp van deze Tioman Spa & Thermen website bent u in no-time op de hoogte van alle details.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de Spa & Wellness mogelijkheden in Tioman? Verstuur hem hier...

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!