Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Op zoek naar informatie over het nemen van de ferry naar Tioman? Deze Mersing Harbour Centre portal biedt u alle benodige details voor een zorgeloze reis naar uw paradijsje in Tioman
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Tioman Ferry TicketsHome > Ferry

Tioman Ferry Tickets

Tioman Ferry Tickets


Gaat u met de ferry naar Tioman? Dan is het goed om weet te nemen van het feit dat de procedures voor ticketing en de ferry check-in enige tijd geleden zijn aangepast.

Voorheen was het zo dat vooraf geboekte tickets bij de diverse ferry ticket balie's opgehaald konden worden, d.w.z. het oude gebouw tegenover de ferry terminal in Mersing. Echter, met de komst van het nieuwe Mersing Harbour Centre complex dienen vooraf gereserveerde ferry tickets opgehaald worden aan de toegewezen ferry ticket balie's in het Mersing Harbour Centre complex.

Zodra de boeking is geverifieerd en alle ferry tickets zijn opgehaald bij de Bluewater Express balie bent u klaar voor de check-in van de ferry reis. (Heeft u uw tickets bij Cata geboekt, dan dient u deze bij de Cata balie op te halen.) Ter informatie, u dient uw paspoortgegevens te overhandigen aan Bluewater Express, zodat de passagierlijst compleet is. Een dergelijk zogeheten passenger manifest is een wettelijke verplichting in Maleisië bij het verlaten van het vasteland.

Overigens is het aan te bevelen dat u uw check-in online verricht, aangezien wachttijden in Mersing Harbour Centre hierdoor afnemen. Mocht u toch aan de balie willen in-checken, houdt u dan s.vp. alle desbetreffende paspoorten bij de hand, omdat deze moeten worden ingescand t.b.v. de passagierslijst.

Na afloop van dit proces krijgt u uw boarding passes overhandigd.

U kunt dan naar de Conservation Fee balie, respectievelijk, de Tioman Toll balie voor het voldoen aan deze betalingen.

Zijn de betalingen gedaan, dan kunt u naar de ferry boarding gate bij de ferry terminal.

Wij wensen u een goede reis en een fijne vakantie.

N.B. De ferry vooraf boeken wordt aangeraden, aangezien de wateren rondom Mersing vrij ondiep zijn, waardoor vertrektijd van de ferry per dag verschilt, met als gevolg dat beschikbaarheid van de ferry helaas niet te garanderen is.

Openingstijden

De normale openingstijden van Mersing Harbour Centre zijn van 08.00 tot 19.00. Als gevolg van het getij kan de vertrektijd van de veerboot echter vroeger dan de openingstijd uitpakken. In dergelijke gevallen wordt de openingstijd van Mersing Harbour Centre aldus aangepast. Op deze manier zijn de ticketbalies voor de veerboot toch beschikbaar.

M.a.w. valt de vertrektijd van de veerboot vóór de reguliere openingstijd, dan wordt Mersing Harbour Centre doorgaans een uur voor de bewuste vertrektijd geopend. Bijvoorbeeld, als de veerboot om 07.00 vertrekt, dan gaat Mersing Harbour Centre om 06.00 uur open. In dat geval gaat dus ook de ticketbalie van de veerboot om 06.00 uur open. De geboekte tickets voor de veerboot kunnen dus op tijd worden opgehaald. Valt de vertrektijd van de veerboot na sluitingstijd, dan sluit ook in dat geval Mersing Harbour Centre later.

Het Weer

Voor de laatste weersvooruitzichten t.a.v. de Mersing en de ferry verwijzen wij u graag naar Weer in Mersing.

Vetrtrekschema

Zie hier voor meer details omtrent de vertrektijden van de ferry tussen Mersing en Tioman.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de ferry naar Tioman? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!