Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Dienstregeling van de veerboot van Mersing naar Tioman en van Tioman naar Mersing, inclusief de dagelijkse veerbootfrequentie, voor het volledige seizoen 2024
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Dienstregeling Tioman Ferry - 2024Home > Ferry > Dienstregeling Tioman Ferry - 2024

Mersing 2024

Dienstregeling Tioman Ferry - 2024

     Reserver uw veerboot naar Tioman Eiland:

 
Vanaf Mersing:
Mersing 2024
Volgende maand
     Vanaf Mersing, Mar - Apr
     Vanaf Tanjung Gemok, Mar
     [Tanjung Gemok = Teluk Gading]

Ga je naar het dorpje Mukut of het dorpje Juara? Klik hier.

Passagiers wordt aanbevolen om minimaal 1 uur vóór de aangegeven vertrektijd in Mersing Harbour Centre aanwezig te zijn. Het kan voorkomen dat het ferryschema als gevolg van veranderende weer en/of zeeomstandigheden moet worden aangepast of geannuleerd. Voor grotere bagage,fiets,surfplank etc, kan een toeslag worden gerekend. Neem contact op met +6014 822 7742 voor de laatste updates. Of volg deze tweets account. (*BK = Kleinere ferry.)

Gaat u naar het dorpje Juara of het dorpje Mukut? Klik here.

Omdat het lokale weer in Mersing en de toestand van de zee de veerbootactiviteiten beïnvloeden, zijn de vertrektijden van de veerboot van Mersing naar Tioman en van Tioman naar Mersing vrij dynamisch. Dit geldt ook voor de dagelijkse frequentie van de ferryovertochten. In tegenstelling tot de meeste veerbootoperaties is in Mersing in wezen geen dag hetzelfde als de dag ervoor of erna.

Bovendien dragen ook de relatief ondiepe Mersing-riviermonding en lokale getijdenfactoren ertoe bij dat de dienstregeling van de Tioman-veerboot niet vaststaat.

Dit is iets om in gedachten te houden wanneer u naar Tioman Island reist.

Zelfs nadat de vertrektijden voor een bepaalde maand zijn vastgesteld en gepubliceerd, meestal tegen de eerste week van de voorgaande maand, kunnen er nog steeds wijzigingen vereist zijn. Dit geldt vooral tijdens de maanden december tot februari, d.w.z. het moessonseizoen.

Gezien het bovenstaande is het goed om in gedachten te houden dat in het belang van de passagiersveiligheid het evt. opschorten en annuleren van de veerboot mogelijk zijn.

N.B.
Fotokopieën die op websites van derden worden gepubliceerd, geven mogelijk niet altijd de meest recente versie van het veerbootschema weer. Ter informatie: reizigers die online veerboottickets hebben geboekt, ontvangen een boekingsbevestiging per email die ook het meest recente veerbootschema bevat.

Echter, zoals hierboven vermeld, aangezien Tioman ferrytijden onderhevig zijn aan verandering, wordt reizigers vervolgens geadviseerd om op de hoogte te blijven van eventuele schemawijzigingen, bijvoorbeeld door middel van Twitter-updates. Bovendien wordt het ten zeerste aanbevolen om met ruim voldoende tijd aan te komen in Mersing Harbour Centre.

Ferrykaartjes
Kaartjes voor de veerboot Mersing/Tioman zijn hier verkrijgbaar:


Pro Tip: Weet u niet waar u van boord moet? Geen probleem; het maakt namelijk niet uit welke steiger je kiest. Hoezo? Omdat de veerboot sowieso altijd bij alle steigers stopt.

[Geen beschikbaarheid voor uw selectie? Klik hier. Of gebruik dit formulier:]

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!