Mencari teksi ke Mersing Harbour Centre?Mencari bus ke Mersing Harbour Centre?Mencari kereta api?Mencari tiket kapal terbang?Tripadvisor
Time Mersing Harbour Centre:
Mersing Harbour Centre

Tiket FeriHome > Ferry > Tiket Feri


Tiket Feri

Tiket Feri

Anda boleh mendapatkan dan membeli tiket feri anda dari Mersing ke Tioman secara alam maya di sini, di sini, di sini, ataupun di sini, ataupun pembelian secara langsung di kaunter pembelian.

Tetapi perlu diingatkan sekali lagi, sebarang pembelian saat saat akhir di pusat kaunter tiket di Mersing Harbour Centre mungkin akan berdepan dengan risiko ketiadaan tempat duduk disebabkan kehabisan tiket kerana ke semua tiket sudah ditempah sepenuhnya..

Perkhidmatan Tioman Ferry sangat cepat, terjamin dan memuaskan! Selain daripada menawarkan perkhidmatan penjualan tiket, laman web mereka juga turut menawarkan perkhidmatan pemilihan bas dan tempahan hotel. Emel yang mereka hantar juga penuh dengan informasi dan maklumat dan telah banyak membantu saya merancang percutian saya idamkan.
--Andy --

Setelah anda selesai memilih dan menetapkan tarikh percutian anda serta selesai menempah hotel dan tempat peranginan Tioman yang tepat untuk anda, selepas itu lah baru anda kena pastikan bahawa anda mempunyai tiket feri ke Tioman pada tarikh yang anda pilih dan tetapkan dengan menempah tiket pergi dan balik secara alam maya terlebih dahulu. Tambahan lagi, perlu diingatkan sekali lagi bahawa perjalanan dan pergerakan feri adalah tertakluk kepada keadaan ombak dan pasang surut pada hari tersebut. Ini bermakna pergerakan dan tiket pergi dan balik feri ke Tioman dan ke Mersing adalah terhad.

Borang pertanyaan

Mempunyai pertanyaan tentang tiket feri ke Tioman? Anda boleh hantarkan pertanyaan anda di sini...

  l   w


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!