Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wil je een zalige spabehandeling boeken in een van de wellnesscentra van Tioman, maar kun je de eersteklas centra niet onderscheiden van de middelmatige? Laat het ons weten; we zullen een paar suggesties geven van gevestigde Tioman-spa-centra
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Tioman Spa & Wellness SuggestiesHome > Tioman Spa & Wellness Suggesties

Tioman Spa & Wellness Suggesties

Tioman Spa & Wellness Suggesties

Als het een van uw favoriete bezigheden is om te genieten van spabehandelingen, zoals aromatherapie of volledig ontspannende lichaamsbehandelingen, dan zult u blij zijn te horen dat Tioman een aantal wellnesscentra van wereldklasse biedt.

Het idee is natuurlijk om het wellnesscentrum te kiezen dat het beste past bij uw persoonlijke spa-wensen en -behoeften; geen sinecure als je niet bekend bent met Tioman. De meeste bezoekers van Tioman komen immers waarschijnlijk uit het buitenland.

Ja, er zijn zeker de Tripadvisor-pagina's die u misschien wat advies kunnen geven. Maar al te vaak lijken de berichten die je daar leest elkaar tegen te spreken. Niet echt handig.

Eigenlijk is er ook echte hulp bij de hand, in de vorm van Tioman Spa. Deze website is gewijd aan de verschillende spa- en wellnesscentra in Tioman.

Maar als u liever een paar insider-tips krijgt voordat u de spa van uw keuze boekt, of als u enkele suggesties van wellnesscentra wilt waarderen die wij als betrouwbaar beschouwen, laat het ons dan hieronder weten. We helpen u graag verder.

    m   v: 
 
  Vanaf:
  Tot:
 
 Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!