Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Reizigers hebben tegenwoordig wifi nodig om in contact te blijven met familie en vrienden thuis. Het wordt als een noodzaak beschouwd. Welke hotels hebben snelle en betrouwbare wifi in Tioman? U kunt het hier lezen.
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Wi-Fi in TiomanHome > Wi-Fi in Tioman

Wi-Fi in Tioman

Wi-Fi in Tioman

Hoewel er mensen zijn die erop staan volledig onbereikbaar te zijn tijdens hun vakantie, geven de meeste reizigers er tegenwoordig de voorkeur aan om op zijn minst de mogelijkheid te hebben om online te gaan.

Toegang tot internet helpt niet alleen om in contact te blijven met familie en vrienden thuis, maar het is ook goed om te weten dat we onze zakelijke email kunnen checken, mocht dat nodig zijn.

Dit verschil in connectiviteitverlangen komt ook tot uiting bij horecagelegenheden; sommige bieden gratis wifi, andere brengen kosten in rekening voor hun internetverbinding. En dan zijn er nog partijen die helemaal geen internetverbinding bieden.

Als u het soort reiziger bent dat er de voorkeur aan geeft om af en toe in te loggen, hoe weet u dan dat het resort dat u in gedachten heeft voor uw volgende Tioman-reis daadwerkelijk internet heeft? Wordt de wifi die in uw hotel of resort wordt aangeboden snel genoeg, stabiel genoeg? Of word je beste vrienden met de voortgangsbalk van je browser?

Als het hebben van toegang tot een goed Wi-Fi-netwerk essentieel voor u is, kan onderstaande tabel wellicht nuttig zijn bij het opmaken van de balans als het gaat om de accommodatie u wilt boeken. De tabel is nog niet compleet, maar we ontvangen regelmatig gegevens van de hotels en resorts in Mersing en Tioman en we streven ernaar om de meest recente updates te verstrekken.

Resort/Hotel Type Village Speed
Babura SeaviewWi-Fi Tekek High-speed
Bagus PlaceWi-Fi Mukut Approved
Berjaya Wi-Fi Tekek High-speed
CheersWi-Fi Tekek Approved
Coconut GroveWi-Fi Juara Approved
Demai Wi-Fi Genting Approved
Global HouseWi-Fi Tekek Approved
Go DeeperWi-Fi Tekek Approved
Impian Inn Wi-Fi Genting Approved
Japamala Wi-Fi Genting Approved
MelinaWi-Fi Genting Approved
Minang Cove - Mukut -
MonteWi-Fi Tekek Approved
Nazri's PlaceWi-Fi ABC Approved
Selesa CondotelWi-Fi Tekek High-speed
Swiss CottageWi-Fi Tekek Approved
TDRWi-Fi ABC Approved
Tunamaya Wi-Fi Genting Approved


Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over Wi-Fi in Mersing of Pulau Tioman of elders? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!