Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Nadat uw veerboot in Kampong Tekek is aangekomen, gaat u van boord, loopt u langs de steiger en steekt u de brug over naar het Tekek aankomstgebouw. Welkom bij Tioman :)
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Aankomst in Kampong TekekHome > Tekek > Aankomst in Kampong Tekek

Aankomst in Kampong Tekek

Aankomst in Kampong Tekek

Kampong Tekek
Als uw bestemming Kampong Tekek is, bevindt u zich bij het aankomstcomplex van het dorpje (hierboven afgebeeld) nadat u van de veerboot bent gestapt en de brug bent overgestoken. Afhankelijk van je boeking word je ofwel opgehaald door je accommodatie of moet je zelf je weg ernaartoe zoeken.

De accommodaties van Tekek bevinden zich allemaal aan de rechterkant van het aankomstgebied. De meeste zijn te voet bereikbaar, maar voor sommige plaatsen kan het te ver lopen, vooral als je zware koffers moet dragen. Misschien is een taxi een beter idee.

Degenen die in Berjaya of Condotel verblijven, hebben geluk, want deze resorts bieden een gratis pendeldienst.

Overigens zijn er op de aankomstlocatie nogal wat eetgelegenheden, die allemaal lekkere gerechten serveren, zowel lokaal als westers, maar ook warme en koude dranken. Dit is een goed moment om er een paar te proeven voordat u naar uw resort of hotel gaat.

Juara
Als u boekt voor een van de accommodaties in Kampong Juara, zorg er dan voor dat u ook bij Tekek van de veerboot stapt, want de enige manier om Juara te bereiken is met de taxi vanaf Tekek. De reden hiervoor is dat er geen speciale veerdienst naar Juara is. Maar maak je geen zorgen, meestal zijn er een paar taxi's beschikbaar op het aankomstpunt van Tekek. In sommige gevallen biedt uw resort in Juara taxitransfers aan.

ABC
Als je vanuit Tekek naar Kampong ABC (Ayer Batang) wilt lopen, kan dat. Ga gewoon naar links vanaf het aankomstcomplex van Tekek en blijf lopen tot je bij ABC bent. Het duurt ongeveer 20-30 minuten om daar te komen.

Geldautomaat
Op zoek naar een geldautomaat? Je vindt er een op minder dan 100 meter aan de linkerkant van het aankomstcomplex van Tekek.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek het aankomstgebouw in Kampong Tekek? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!