Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wil je wat lekkere Eureka Snacks scoren voor je veerbootreis naar het eiland Tioman? Dan bof je, want Eureka Snacks is verkrijgbaar bij Mersing Harbour Centre. Knabbel ze :)
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Eureka SnacksHome > Eureka Snacks

Eureka Snacks

Eureka Snacks

Van plan of wat snacks aan te schaffen voor tijdens de bootreis naar Tioman, om je alvast te wapenen tegen de lekkere trek die ongetwijfeld genadeloos zal gaan toeslaan? Heerlijk zoete popcorn, bijvoorbeeld. Of juist wat hartige popcorn. Hoe dan ook, je boft, want het Mersing Harbour Centre gebouw is één van de weinige plekken waar Eureka Snacks 24 uur per dag verkrijgbaar is. De snack automaat wordt overigens met grote regelmaat hervuld en de snacks zijn dus altijd heerlijk vers en super krokant. Het kan overigens ook zijn dat je nog niet onderweg bent naar je vakantiebestemming en nog thuis zit en je Tioman vakantie op dit moment aan het plannen bent? Dan is het goed om te weten dat je je Eureka Snacks ook gewoon online kunt bestellen. Met thuisbezorging een fluitje van een cent.

Snack ze!

Heb je een vraag over Eureka Snacks? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!