Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Zorgen over het parkeren van uw auto in Tanjung Gemok? Haal de zorgen uit uw vakantie door uw parkeerplaats vooraf te reserveren
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Parkeren in Tanjung GemokHome > Mersing Harbour Centre > Parking Tanjung Gemok

Parkeren te Tanjung Gemok

Parkeren te Tanjung Gemok

Parkeerservice

Er bevinden zich in Tanjung Gemok een paar openbare en privéparkeerplaatsen. Hou er rekening mee dat er niet altijd een parkeerplaats beschikbaar is, omdat alle parkeerplaatsen in Tanjung Gemok qua omvang vrij bescheiden zijn. Bovendien geldt het first come, first serve principe, d.w.z. dat de parkings gaandeweg in gebruik worden genomen totdat alles vol is.

Als je je zich geen zorgen wil maken over je (huur)auto in Tanjung Gemok terwijl je van de sun en de fun geniet op je Bounty eilandje, dan kun je een parkeerplaats reserveren.

Parkeerplaats Reserveren

Heeft u liever de zekerheid dat er bij aankomst bij de Tanjung Gemok ferry terminal nog een plekje vij is voor uw auto? Het is in Tanjung Gemok mogelijk om een parkeerplaats vooraf te reserveren. Is er op dat moment nog een plekje beschikbaar, dan zorgt men er, na ontvangst van het reserveringstarief, voor dat uw gereserveerde parkeerplaats vrij blijft voor u.

Reserveringskosten zijn eenmalig RM 5 per voertuig en staan los van het parkeertarief. Parkeren in Tanjung Gemok kost vanaf MR 10 per dag. Het tarief voor een beschut plekje is RM 20 per dag.

Vraag met dit formulier een reservering aan voor een parkeerplaats in Tanjung Gemok.

  m   v
 
  Maak uw parkeerplaatskeuze:
  Vanaf:
  Tot:
  Uw vraag, verzoek of opmerking:
 
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!