Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Wil je gaan vissen bij Mersing / Tioman / Rompin, maar weet je niet zeker welk bedrijf betrouwbaar genoeg is om te boeken? Laat het ons weten; we kunnen een paar suggesties voor visserscharterbedrijven geven
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

Vissen rondom Mersing, Tioman en RompinHome > Vissen rondom Mersing, Tioman en Rompin

Vissen rondom Mersing, Tioman en Rompin

Vissen rondom Mersing, Tioman en Rompin

Diepzeevissen rond de wateren in de Tioman-Rompin-Mersingdriehoek, zeker als het om zeilvissen gaat, is gegarandeerd een dag vol spanning, sensatie en spektakel.

De zee in deze deel van Maleisië heeft zijn reputatie te danken aan de diverse soorten trofeevissoorten die hier voorkomen, met name de zeilvis, "ikan layar" genoemd. Sterker, dagexcursies hier eindigen in de r egel met supervangsten.

En dat is geen visserslatijn.

Omdat er nogal wat aanbieders zijn op dit gebied en de kosten voor de juiste kennis en een goede boot kunnen oplopen, kan het zijn dat het inwinnen van wat advies bij een neutrale partij het selectieproces wat kan vereenvoudigen, zeker met het nog op eventuele taalbarriëres.

Ontvangt u graag wat suggesties van fishing charters in de regio? Laat het ons weten met onderstaand formuliertje. We assisteren graag. Want alhoewel sites als Tripadvisor zeker van nut kunnen zijn, is de beschikbare informatie daar soms wat tegenstrijdig. Een onpartijdige aanbeveling van een neutrale partij kan dan van waarde zijn.

    m   v: 
 
  Vanaf:
  Tot:
 
 
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!