Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Mersing Snorkelling & Island Hopping
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Snorkelling & Island HoppingHome > Mersing Island-Hopping > Snorkelling & Island Hopping

Snorkelling & Island Hopping

Snorkelling & Island Hopping

De archipel van zonovergoten eilandjes die verspreid liggen voor Mersing, behoren tot de Seri Buat-keten. De meeste zijn gezegend met witte zandstranden en het soort turkooisblauwe water die je zou verwachten op de Malediven of de Seychellen.

Afgezien van de toeristische favoriet, Pulau Tioman, zijn de meeste van de adembenemende eilandjes van Mersing grotendeels onbewoond. Maar ze zijn toegankelijk voor elke ontdekkingsreiziger met een speedboot...

Gezien de relatief korte afstand tot de drukke havenstaat Singapore, is Mersing met deze prachtige eilandjes misschien een beetje een anomalie. Paradoxaal genoeg zijn een paar Seri Buat beauties, zoals Pulau Rahsia en Pulau Raja, er zelfs in geslaagd zo volledig onder de radar te blijven dat ze wellicht als exotischer kunnen worden beschouwd dan hun bekendere, zij het niet zo toegankelijke, lookalikes in de Indische Oceaan.

Snorkelling & Island Hopping

Iedereen kan gemakkelijk de prachtige eilandenjuweeltjes net buiten Mersing verkennen. Een paar uurtjes rijden van Singapore of Kuala Lumpur, gevolgd door slechts een paar minuten met de speedboot. Voor je het weet, word je omringd door prachtige koraaltuinen en idyllische stranden waar zelfs Robinson Crusoe jaloers op zou zijn.

Om nog maar te zwijgen van de ongerepte jungletaferelen en ruige panorama's, die zo mooi zijn dat je ze moet zien om ze te geloven. Niet voor niets wordt deze adembenemende eilandencluster de "Maldiven van Maleisië" genoemd.

Heeft u een vraag over of voorSnorkelling & Island Hopping? Verstuur hem hier...

  m   vBook uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!