Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Ferry van Singapore Naar Desaru CoastHome > Singapore Ferry Naar Desaru Coast

Ferry van Singapore Naar Desaru Coast

Ferry van Singapore Naar Desaru Coast


De rechtstreekse speedferry van Singapore naar Desaru nemen is een fluitje van een cent; het enige wat je hoeft te doen is je boeking te maken, bijvoorbeeld met bovenstaand boekingsformulier. Selecteer eenvoudig de opties die overeenkomen met je voorkeur en klik op Book Now!. Je kunt dan kijken of je de boeking daadwerkelijk wil doen.

Zodra je boeking is voltooid, wordt er een bevestigingsmail naar je emailadres gestuurd. Ben je eenmaal in Singapore aangekomen, dan kun je met de taxi, bus of met de MRT naar de veerbootterminal in Tanah Merah.

Ticketprijs voor de veerboot is S$70 voor een enkeltje of S$118 voor een retourtje. De veerboot doet ongeveer 60-90 minuten over de oversteek. *Overigens vaart de veerboot slechts één keer per dag, namelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en op zondag.

Goede reis :)

OK, mijn speedferry tickets naar Desaru zijn inmiddels online geboekt. Wat nu?

Stap 1 - Ga naar de Tanah Merah veerbootterminal. Dat kan met de bus, de MRT, of met de taxi.
Stap 2 - Loop naar de balie van Batam Fast.
Stap 3 - Toon de baliemedewerker de boekingsbevestiging die naar je is gemaild.
Stap 4 - Je krijgt dan de instapkaarten voor de veerboot naar Desaru Coast.
Stap 5 - Ga aan boord van de veerboot, leun achterover en geniet.
Stap 5½ - Prettig weekend :)

Ferry Schema

Dag
S'pore naar Desaru
Desaru naar S'pore
Donderdag
08.30
17.30
Vrijdag
08.30
17.30
Zaterdag
08.30
17.30
Zondag
08.30
17.30
*Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er niet gevaren.

Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd bellen of Whatsappen.

Bagagetoeslag

Afmetingen Bagage
S'pore to Desaru
Desaru to S'pore
Hand-Carry: Gratis
Max. 10kg pp
Max. 10kg pp
Check-In: Gratis
Max. 20kg pp
Max. 20kg pp
XS Luggage
S$1 per kg
RM3 per kg
Fiets, surfplank enz.
S$10 per item
MR30 per item

Tip: Boek uw tickets ruim van tevoren, want de rechtstreekse speedferry van Singapore naar Desaru vaart slechts 1 x per *dag en is in de regel volgeboekt.

Veerboot naar Desaru Coast

Pro Tip!
Als je niet zeker weet hoe laat de veerboot gaat, kun je je gegevens en het aantal passagiers bij bovenstaand formulier invoeren en op Book Now! klikken. De details worden dan vanzelf getoond. Je kunt dan beslissen of je de boeking al dan niet doorzet. Vragen? bel onze Singapore klantenservice op +65 90079345 of Whatsapp onze Maleisische klantenservice op +60 148227742.

Desaru Coast
Desaru Coast staat bekend om het prachtige strand daar, de diverse tophotels (waaronder Hard Rock Hotel en Westin), de helderblauwe zee, de fun voor het hele gezin en de geweldige golffaciliteiten. Desaru is echt de ultieme zonvakantiebestemming in Johor. Maar dan zonder de files en de wachttijden die je doorgaans treft in Woodlands en op de Causeway. Met de Desaru-veerboot lig je in nog geen 2 uur heerlijk onderuit in je hangmat. Zin in een zalig strandweekend? Pak de veerboot naar Desaru Coast.

Transport Naar Je Hotel
Als je niet helemaal zeker bent hoe je het beste van de veerbootterminal in Desaru naar je hotel komt, dan geen nood. Er rijdt namelijk een gratis pendelbusje tussen de terminal en de diverse hotels. En, voor de volledigheid, er zijn ook taxi's beschikbaar.

Nog een vraag?
Bellen of Whatsappen kan altijd.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over de ferry van Singapore naar Desaru Coast? Verstuur hem hier...

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!