Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Bezorgd over uw auto in Mersing terwijl u in Tioman bent? Stuur ons een parkeeraanvraag met onderstaand formulier. Zodra we uw gegevens hebben, proberen we een parkeerplaats voor u vast te houden
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 

ParkeerplaatsaanvraagHome > Mersing Harbour Centre > Parkeerplaatsaanvraag

Parkeerplaatsaanvraag

Parkeerplaatsaanvraag

Als je de auto neemt, of een auto huurt, voor de rit naar Mersing, dan is het goed om te weten dat Mersing een aantal prima parkeerplaatsen biedt, die zich ook nog eens allemaal dichtbij Mersing Harbour Centre bevinden. Bovendien zijn ze omheind en is er personeel aanwezig die een oogje in het zeil houdt.

Wat meer details over de parkeerterreinen bij Mersing Harbour Centre.

A. Rawa Parking

Aangezien Rawa Car Park een privéparkeerterrein is van de resorts op Rawa, is het grote publiek niet echt de doelgroep. Echter, omdat het parkeerterrein niet altijd vol is, is de parking over het algemeen beschikbaar voor iedereen.

De Parking van Rawa is voorzien van personeel en is bovendien volledig omheind.

De kosten voor parkeren op Rawa Car Park bedragen RM18 per dag.

MD Parking

B. MD Parking

Ook de MD parkeergarage is een prima parkeerplaats en de vraag is hoog, en wel om twee redenen: 1) Het betreft een openbare parkeerplaats en 2) Deze parking ligt pal naast de veerbootterminal. Het is letterlijk 30 seconden lopen, erg handig.

Parkeren bij de MD Parking kost vanaf RM15 per dag.

Let op de openingstijden van de MD Parking, want tijdens springtij kan de vertrek- en aankomsttijd van de Tioman ferry extra vroeg of juist superlaat uitvallen, d.w.z. buiten de reguliere openingstijden van de MD Parking. In deze gevallen is het raadzaam om vooraf e.e.a. overeen te komen.

  m   v
Book uw hotel of resort vandaag en bespaar tot wel 50%!