Mencari teksi ke Mersing Harbour Centre?Mencari bus ke Mersing Harbour Centre?Mencari kereta api?Mencari tiket kapal terbang?Tripadvisor
Waktu Mersing:
Mersing Harbour Centre

Tioman Ferry TicketsHome > > Tioman Ferry Tickets


Tioman Ferry Tickets

Info dan Tiket Feri ke Tioman
Counter 21
Mersing Harbour Centre,
Jalan Abu Bakar,
86800 Mersing,
Johor, Malaysia.
Operator: Mr David Lee
Email: info@mersingharbourcentre.com

Anda boleh menempah tiket feri anda di kaunter ini, walau bagaimanapun, bagi memastikan anda Berjaya mendapatkan tiket anda pada masa dan hari yang ada mahu, dinasihati agar menempah tiket anda secara alam maya terlebih dahulu. Selesai sahaja proses penempahan, anda boleh dapatkan dan ambil tiket di kaunter tiket feri di Mersing Centre Harbour yang disediakan setelah anda sampai di Mersing.

Terima kasih banyak banyak! Perkhidmatan pelanggan anda sangat memuaskan hati! Tidak sabar untuk menikmati lebih banyak lagi percutian dengan Tiomanferry.com. Mungkin ini kali pertama untuk saya tetapi semestinya bukan kali terakhir
-- Veronika --

Tambahan pula, anda juga boleh menempah tempat penginapan anda di Tioman sekiranya anda masih lagi tidak berbuat demikian. Cuma perlu tanya yang mana satu pilihan anda berdasarkan bajet dan juga jenis hotel atau chalet yang anda selesa.

Selain itu, sekiranya anda baru pulang dari Tioman dan ingin menempah bas ataupun teksi untuk ke destinasi anda yang seterusnya, anda boleh dapatkan perkhidmatan itu disini juga.


Mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Tiket Feri ke Tioman? Anda boleh hantarkan pertanyaan anda di sini...

  l   wBook your hotel or resort room online now - Save up to 50%!