Mencari teksi ke Mersing Harbour Centre?Mencari bus ke Mersing Harbour Centre?Mencari kereta api?Mencari tiket kapal terbang?Tripadvisor
Waktu Mersing:
Mersing Harbour Centre

Tempat Letak Kenderaan di Mersing Harbour CentreHome > Mersing Harbour Centre > Parking MHC


Car Park

Car Park

Selain daripada tempat letak kereta VIP yang selalunya hanya untuk orang kenamaan, terdapat juga lot tempat letak kereta awam yang anda boleh sewa. Waktu bekerja untuk lot tempat kereta adalah daripada pukul 8am sehingga 6pm.

Harga kos untuk sewa tempat letak kereta cuma RM15 sehari.

Selain itu, anda juga boleh meletakkan kenderaan anda di Rawa Car Park, yang bersebelahan dengan Mersing Harbour Centre. Tempat letak kereta ini adalah kepunyaan Pulau Rawa tetapi jika tempat letak kereta itu kosong, anda boleh letakkan kenderaan anda diditu dengan jumlah sewa RM15 sehari.

Dikelilingi dan ditutupi banyak pokok, Rawa Car Park ada beberapa lot tempat letak kereta yang redup dand selamat dari hujan dan panas. Oleh itu, jika anda ingin menempah tempat letak kereta yang selesa dan sesuai untuk anda, anda boleh emel kepada kami sekurang kurangnya 7 hari notis pemberitahuan. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk memilih tempat letak kereta terbaik untuk anda.

Catatan: Mersing Harbour Cente juga ada menyediakan Tempat Letak Kereta untuk Orang Kelainan Upaya (OKU).

Anda boleh memilih untuk meletakkan kenderaan di Public Car Park atau Rwa Car Park kerana kedua duanya terletak berdekatan dengan Mersing harbour Centre. Anda jangan risau, kedua dua tempat letak kereta bersewa ini berpagar dan mempunyai pengawal jadi keselamatan kenderaan anda terjamin dan anda boleh menikmati percutian anda dengan gembira.

Mempunyai soalan atau pertanyaan untuk meletakkan kenderaan anda? Anda boleh hantarkan ke sini...

  l   w


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!