Nieuw:
Ferry vanaf Singapore
Direct naar Desaru Coast!
Als je liever een nachtje in Mersing blijft voordat je de veerboot neemt, maar je weet niet in welk hotel, dan kun je hier een paar hotelsuggesties ontvangen
Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbour Centre?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?Op zoek naar bootkaartjes? Klik hier!Tripadvisor
Tijd in Mersing:
 
Mersing Harbour Centre

Hotel Mersing AanbevelingHome > Hotel Mersing Aanbeveling

Hotel Mersing Aanbeveling

Hotel Mersing Aanbeveling

Uw Tioman-vervoer en hotel zijn geboekt voor uw Tioman-vakantie, maar uw reis met de veerboot is erg vroeg in de ochtend? Als dit het geval is, is het misschien een beter idee om in Mersing te overnachten.

In plaats van 's ochtends vroeg op pad te moeten en de daarmee gepaard gaande stress dat u uw veerboot zou kunnen missen, is het aan te raden om een nachtje in Mersing te blijven. U kunt dan ook op uw gemak van uw hotel naar de veerbootterminal gaan.

Als u dit een goed idee lijkt, maar u weet niet zeker waar in Mersing u het best kunt verblijven, dan kunt u ons een paar hotelaanbevelingen laten doen. Verzend eenvoudig het onderstaande formuliertje; we bieden dan een aantal keuzes die passen bij uw voorkeuren en uw eventuele speciale verzoeken.

  m   vBook your hotel or resort room online now - Save up to 50%!