Op zoek naar een taxi naar Mersing Harbor Center?Op zoek naar een bus naar Mersing Harbor Center?Op zoek naar treinkaartjes?Op zoek naar vliegtickets?
Tijd in Mersing:

VoorzieningenHome > Mersing Harbour Centre > Voorzieningen


Voorzieningen van Mersing Harbour Centre

Voorzieningen

Mersing Harbour Centre biedt bezoekers op doorreis een groot aantal nuttige voorzieningen en faciliteiten, waaronder een uitgebreide kantine en openbare wc met was- en douchecellen. Bent u na een lange busrit toe aan een verfrissende douche, dan is het goed om te weten dat douches beschikbaar zijn voor minder dan 5 Ringgit. (Overigens is toiletgebruik zo goed als gratis. Een bescheiden tip voor de juffrouw is derhalve altijd welkom.)

Wellicht heeft u de behoefte om de spieren weer wat soepel te te krijgen na het lange zitten op weg naar Mersing. In dat geval kunt u terecht bij "Fetty Beauty" voor bijvoorbeeld een heerlijk reflexologie sessie. U vindt Fetty Beauty in het Mersing Harbour Centre gebouw.

Winkeltjes & Shoppen

Het Mersing Harbour Centre gebouw heeft ook een aantal toko'tjes en kiosks die een behoorlijk scala aan handige en betaalbare artikelen bieden voor reizigers en toeristen. Voorbeelden hiervan zijn flesjes fris of water, batterijen, zonnebrandolie, diverse snacks en muggenspray.

Gebedsruimte

Er is tevens een gebedsruimte beschikbaar, alsmede een volledig uitgeruste meetingzaal voor conventies e.d. Daarnaast heeft Mersing Harbour Centre ook een outdoor speeltuin voor de kleintjes, zodat deze zich wat kunnen vermaken voordat de ferry of bus naar uw bestemming vertrekt. Ter info, de speeltuin ligt vlak naast de kantine.

Gevonden Voorwerpen

Op reis gaan is fantastisch en zelfs het reizen van A naar B an sich kan al heel leuk zijn. Maar soms zijn we zo onder de indruk van wat we zien en meemaken dat we vergeten op onze spullen te letten bij het van tafel opstaan of het uit de bus stappen. Bent u uw mobieltje verloren of heeft u ergens uw tas laten staan? Het hoeft niet direkt te betekenen dat u e.e.a. daadwerkelijk kwijt bent, want het kan goed zijn dat uw spullen afgegeven zijn bij Gevonden Voorwerpen.

Officieel Trefpunt

Voor de meeste taxiondernemingen en busbedrijven is Mersing Harbour Centre de plek waar de reis eindigt als uw eindbestemming Mersing is. Doorgaans wordt de kantine van Mersing Harbour Centre als het trefpunt beschouwd. Dus heeft u met iemand afgesproken elkaar treffen in Mersing, dan is de kantine van Mersing Harbour Centre de uitgelezen plek. Vooral nuttig om te weten als u per taxi reist, want dan kunt u dit trefpunt bij vertrek aan uw chauffeur kenbaar maken. Kortom, de magische woorden zijn "Mersing Harbour Centre please". Uw chauffeur weet dan genoeg.

Parkeren

Rijdt u met uw eigen vervoer, dan wel een huurauto naar Mersing Harbour Centre? Dan kunt u hier terecht voor parkeren.

Vraag / Verzoek

Heeft u een vraag of verzoek over Mersing Harbour Centre's services, faciliteiten en voorzieningen? Verstuur hem hier...

  m   v


Book your hotel or resort room online now - Save up to 50%!